Cautare

1520 de rezultate pentru "get a luchian tudor" (2.77 secunde)
Salariul lui Tudor Chirila facut public Salariul lui Tudor Chirila, facut public de acesta, intr-o declaratie despre situatia actorilor din Romania. ... Salariul lui Tudor Chirila ca actor de teatru nu mai este un secret. Recent, acesta a dezvaluit ca din meseria de actor obtine castiguri modeste.
Tudor nu mai e de mult o noutate pentru oricine mai are atatea sinapse pe creier incat sa poata deosebi vrabia de curca.
Cozmin Gusa a anuntat intr-o conferinta de presa ca il va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie, avandu-l ca avocat pe Victor Ponta.
Niciodata o asemenea "cantitate" de opere de arta clasate in Patrimoniul National - un "vrac" de Luchian, Pallady, Darascu, Ressu etc. nu a fost scos la vanzare de colectionari intr-o singura licitatie de arta.
Investitiile in arta nu sunt vulnerabile Operele de arta au valoare intrinseca si, implicit, nu sunt vulnerabile in fata recesiunii care a zdruncinat serios afaceri ce se bucurau de un succes urias.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
A compus peste 400 de cantece si reprezinta acea stirpe rara de creator care reuseste performanta de a fi si pe gustul marelui public si al criticii muzicale.
48, a fost inscris in lista monumentelor, alaturi de casa geamana de la nr. ... Centrul de Cultura Arhitecturala al UAR este atat spatiu expozitional, cat si sediul bibliotecii, al arhivei UAR, a librariei ARHILIBRA si al revistei ARHITECTURA.
Nicolae Grigorescu, Ștefan Luchian, Nicolae Tonitza, Corneliu Baba, Ioan Andreescu, Ion Tuculescu sau Adrian Ghenie, fac din Licitatia de Iarna cel mai important eveniment al anului dedicat artei romanesti.
Cele 6 lucrari, de la portret la compozitii istorice sau picturi in aer liber, inglobeaza toate genurile in care a excelat Nicolae Grigorescu de-a lungul fascinantei sale cariere; un Grigorescu constituie si astazi, alaturi de aur si diamante, un mijloc sigur de pastrare a valorii banilor in vremuri tulburi.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului.
Botosani inseamna si comuna Ipotesti, adica locul unde s-a nascut poetul national Mihai Eminescu. ... George Enerscu, Nicolae Iorga, Grigore Antipa, Stefan Luchian sunt doar cateva nume.
A trebuit sa aleg ziarele pe care le-am expus la Galeriile Luchian, din colectiile din ultimii zece ani.
Un copil de 10 ani, venit in vacanta la bunici, in vara anului mortii „tatucului“, generalissimul Iosif Visarionovici Stalin, avea sa vada si sa auda pentru prima data in viata lui lucruri pe care le-a inteles mult mai tarziu.
Dar, la acea vreme, cea mai mare minune a naturii din zona era profesorul pe care l-am inspectat. Rar mi-a fost dat sa constat o atat de profunda debilitate intelectuala si profesionala. ... A obtinut in anul urmator repetarea inspectiei.
"Marita", debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime, a aparut in cinematografe pe 1 decembrie, avand avanpremiera la Cinema Muzeul Taranului.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste. Blocul National Sindical a primit 30 de locuri, dintre care doar vreo 20 sunt eligibile.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
google-analytics.com